Kartor • SV Orienteering

Veckans bana • Viikon rata

Veckans bana on omatoimiseksi harjoitukseksi tarkoitettu taitorata, jossa rastit ovat metsässä noin kuukauden ajan. Kartta on saatavissa pdf:nä tai sen voi pyytää paperisena Elliltä. Uusia ratoja ilmestyy noin kahden viikon välein, eli tavoitteena on, että jatkuvasti on pari valmista harjoitusta rasteineen metsässä. Rasteina käytetään punaisia heijastimellisia noin 30cm pitkiä putkiloita, jotka roikkuvat puusta.

Harjoitukset löytyvät OK Trianin Nimenhuudosta aina treenin viimeiseltä "käyttöpäivältä". (SV'n sivulta linkki Träning.)

Käykää merkkaamassa "in" jos olette menossa/käyneet juoksemassa harjoituksen niin tiedämme, kuinka paljon treeneille on käyttöä.

Radan nimestä voit päätellä, milloin rastit ovat metsässä, esim. vk43-46 tarkoittaa, että rastit viedään maastoon viikon 42 aikana ja haetaan pois aikaisintaan sunnuntaina viikolla 46.

Muut kuin Trianin, SV:n, AOK:n ja Orientin suunnistajat: karttamaksu 5 euroa, ottakaa yhteyttä elli.virta(ät)oktrian.fi

 

Karttoja harjoituksiin - Kartor för träningar

Karttoja ja karttapaketteja muiden seurojen harjoituksiin erillistä maksua vastaan voi tiedustella / Karttor och träningspaketter för andra föreningarnas träningar kan frågas mot skild avgift av:

kari.melleri(ät)pp.inet.fi

 

 
 
 
 
 
 
Halti
Olenius
Trimtex
Helakauppa
Skogsreviret
VJ Sport