Stöd SV:s verksamhet - Tue SV:n toimintaa

SV föreningens infotidning - SV seuran tiedotuslehti

Man kan stöda SV:s verksamhet med att köpa reklamplats i infotidningen.

Föreningens infotidning utkommer två gånger om året, på våren och hösten. I mars 2016 utkommer nästa nummer som utdelas till alla hushåll i Sibbo, Kärrby, Östersundom och Landbo.

SV:n toimintaa voi tukea ostamalla mainostilaa seuran tiedotuslehdestä.

Seuran tiedotuslehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Seuraava lehti jaetaan kaikkiin Sipoon, Kärrbyn, Östersundomin ja Landbon kotitalouksiin maaliskuussa 2016.

Ullmax

Funktionskläder för hela familjen, 20% direkt till OK Trian. Klick via föreningens unika länk, eller bannern till höger, och som leder till köp i webbshopen ger automatiskt föreningen provision. Detta är Trians unika länk till Ullmax webbshop:

Veikkaus

Spela Veikkaus-spel/Pelaa Veikkauksen pelejä

Spela Veikkaus-spel via logon. Då stöder du samtidigt Sibbo-Vargarnas idrottsverskamhet för barn och unga. /Pelaa Veikkauksen pelejä klikkaamalla Veikkauksen logoa. Tuet samalla Sibbo-Vargarnan lasten ja nuorten urheilutoimintaa.

Klicka på logon och logga in eller registrera dig ifall du spelar första gången, ifall det uppstår problem kontakta Staffan Ahlberg, info(at)sibbo-vargarna.fi

Kom ihåg att du måste logga in på ditt spelkonto via denna hemsida för att en del av slantarna du spelar hittar senare hem till Sibbo-Vargarna.

Kom ihåg att du kan spela Veikkaus-spel om du fyllt 18 år. Spela med måtta!

Klikkaa logoa ja kirjaudu tai rekistöröidy. Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä: Staffan Ahlberg , info(at)sibbo-vargarna.fi

Muista, että sinun täytyy kirjautua tiliisi (jos sinulla jo tällainen on) tämän sivun kautta, jotta osa rahoista, jotka pelaat maksetaan Sibbo-Vargarnalle. Voit myös perustaa oman pelitilin.

Voit pelata Veikkauksen pelejä, jos olet täyttänyt 18 vuotta. Muista pelata kohtuudella!

Halti
Olenius