Basfakta om SV Orienteering

• SV Orienteering (IF Sibbo-Vargarna rf / Orienteringssektionen) är en 1928 grundad idrottsförening, vars orienteringssektions verksamhet innehåller sommar, cykel-, skid- och precisionsorientering.

• Idrottsverksamhet sedan 1928

IF Sibbo-Vargarna rf,  90 år, är en idrottsförening i Sibbo. Verksamheten började med fotboll, men mycket snart kom andra idrottsgrenar med i verksamheten och idag består föreningen av åtta aktiva sektioner. Den breda verksamheten har vi tack vare alla frivilliga som jobbar för föreningen.

Förutom tävlingsinriktad idrott arrangerar föreningen motionsinriktad verksamhet i många grenar. Tag modigt kontakt och kom med i sunda grenar tillsammans med trevliga människor.

IF Sibbo-Vargarna r.f. samarbetar med handelslaget Varuboden-Osla.

• Urheilutoimintaa vuodesta 1928

IF Sibbo-Vargarna ry on perinteikäs, 90-vuotias, sipoolainen urheiluseura. Toiminta alkoi jalkapallolla, hyvin nopeasti mukaan tuli muitakin urheilulajeja ja nyt yleisseuran tarjonnasta vastaa kahdeksan eri jaostoa. Seuran laajasta toiminnasta saamme kiittää suurta joukkoa vapaaehtoisia.

Kilpaurheilun lisäksi seura järjestää Sipoossa kunto- ja harrastesarjoja monessa lajissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan terveiden harrastusten ja mukavien ihmisten pariin.

IF Sibbo-Vargarna r.f. tekee yhteistyötä osuuskauppa Varuboden-Oslan kanssa.

• Perinteikkäät suunnistusseurat OK Orient, Akilles OK ja IF Sibbo-Vargarna yhdistivät toimintansa uuden huippuseuran lipun alle v 2014. OK Trianin toiminta ei tähtää pelkästään eliittisuunnistajien menestykseen, vaan käsittää kaikki ikäluokat ja tasot. Toiminta-alueena on koko itäinen Uusimaa Sipoosta Loviisaan.

• OK Trian (Orienteringsklubben Trian rf) är en år 2014 grundad östnyländsk specialförening för orientering, vars verksamhet innehåller sommar, cykel-, skid- och precisionsorientering. Vår målsättning är att erbjuda högklassiga hobby-, tränings- och tävlingsmöjligheter för alla intresserade enligt ens intresse och kunskap. OK Trian fokuserar på junior- och elitorientering.

Föreningens logo

Halti