Basfakta om SV Orienteering

• SV Orienteering (IF Sibbo-Vargarna rf / Orienteringssektionen) är en 1928 grundad idrottsförening, vars orienteringssektions verksamhet innehåller sommar, cykel-, skid- och precisionsorientering.

• Idrottsverksamhet sedan 1928

IF Sibbo-Vargarna rf,  80 år, är en idrottsförening i Sibbo. Verksamheten började med fotboll, men mycket snart kom andra idrottsgrenar med i verksamheten och idag består föreningen av åtta aktiva sektioner. Den breda verksamheten har vi tack vare alla frivilliga som jobbar för föreningen. Förutom tävlingsinriktad idrott arrangerar föreningen motionsinriktad verksamhet i många grenar.

IF Sibbo-Vargarna r.f. samarbetar med handelslaget Varuboden-Osla.

Urheilutoimintaa vuodesta 1928

IF Sibbo-Vargarna ry on perinteikäs, 80-vuotias, sipoolainen urheiluseura. Toiminta alkoi jalkapallolla, hyvin nopeasti mukaan tuli muitakin urheilulajeja ja nyt yleisseuran tarjonnasta vastaa kahdeksan eri jaostoa. Seuran laajasta toiminnasta saamme kiittää suurta joukkoa vapaaehtoisia. Kilpaurheilun lisäksi seura järjestää Sipoossa kunto- ja harrastesarjoja monessa lajissa.

IF Sibbo-Vargarna r.f. tekee yhteistyötä osuuskauppa Varuboden-Oslan kanssa.

Föreningens logo

Folksam